Filter
 • Spol
 • Vrsta artikla
 • Brand
 • Boja
 • Cijena (KN)
  Od
  Do
 • Veličine obuće
 • Ostale veličine

Novosti

Uvjeti uporabe

PRAVNE ODREDBE

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma Katapult D.O.O. Gordana Lederera 4, 10000 Zagreb.
Katapult d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
Katapult d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.
d.o.o. ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Katapult d.o.o. zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. Katapult d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju Katapult d.o.o. ili posjetite neki od maloprodajnih dućana


GARANCIJA PRIVATNOSTI

Mi u Katapult d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009)
Svi zaposleni u Katapult d.o.o . i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke Katapult d.o.o. i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima Katapult d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.
Katapult d.o.o. garantira da osobni podaci korisnika Web stranice Katapult d.o.o. neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.
Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Katapult d.o.o. može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.

CJENIK


Na stranicama kataloga možete pogledati cijene i artikle koji su dostupni u našim maloprodajnim trgovinama. Cijena u Webshopu može odstupati od cijene u maloprodajama te je stoga i označena kao Webshop cijena. Pojedini artikli istaknuti na stranici nisu dostupni u trgovinama, isto tako svi artikli koji se nalaze u trgovinama nisu dostupni za prodaju preko web stranice. Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne, i u sebi imaju uračunat PDV od 25%.
Trudimo se da stanje i navedene cijene budu usuglašene sa ponudom u trgovinama širom Hrvatske, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši pouzećem ili kreditnim karticama. Kod odabira plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom ili karticom prilikom preuzimanja robe od DPD kurirske službe. Kod plaćanja kreditnim karticama transakcija se vrši preko WSPay servera. Plaćanje se vrši American Express, Maestro i Mastercard karticama  do 6 rata, te ostalim kreditnim karticama jednokratno. 
Dostava u trgovine moguća je isključivo uz plaćanje karticom.

Usluge kartičnog plaćanja za Katapult.o.o. provodi WSPay™ usluga poduzeća Webstudio d.o.o. WSPay™ je sustav koji višestrukim šifriranjem i posebnim kanalima manipulira podacima. WSPay™ primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između Webstudio sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). WSPay™ sustav instaliran je na poslužiteljima pod kontrolom poduzeća Webstudio d.o.o.

Katapult d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne izravne ili neizravne štete koje Kupci mogu pretrpjeti zbog privremene, djelomične ili potpune nedostupnosti WSPay™ usluge.

UVJETI DOSTAVE

Dostava se vrši DPD kurirskom službom i to isključivo radnim danima od 08-16. Dostava na otoke se vrši jednom tjedno - uobičajeno subotom. Svaki naručeni artikl kurirska služba dostavlja u roku sedam radnih dana. Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi vas u slučaju potrebe kurir mogao dodatno kontaktirati.

Dostava unutar Hrvatske na iznos kupovine veći od 200 kn je besplatna, a za iznose manje od 200 kn naplaćuje se u iznosu od 30 kn.

Osim Hrvatske, dostava je moguća u sljedeće zemlje: Austrija, Belgija, BiH. Bugarska, Češka, Danska, Finska, Francuska, Grčka, Irska, Italija, Litva, Luksemburg, Mađarska, Nizozemska, Njemačka. Norveška, Poljska, Rumunjska, Slovačka. Slovenija, Španjolska, Srbija, Švedska, Švicarska, UK. Cijenu poštarine moguće je vidjeti prilikom naručivanja, unutar košarice.

CLICK & COLLECT 

Proizvod se odabire i naručuje online, a preuzima u odabranoj poslovnici bez troška dostave. Naručene artikle u odabranoj poslovnici je moguće prikupiti 7 dana u tjednu nakon zaprimanja e-maila s obavijesti da je narudžba spremna. Vrijeme dostave je uobičajeno oko 5 radnih dana.

Za preuzimanje proizvoda, na blagajni je potrebno predočiti email obavijest o spremnoj narudžbi te osobni dokument ili karticu. Dostava u trgovine moguća je isključivo uz plaćanje kreditnom karticom, a trgovine u kojima je preuzimanje moguće su sljedeće:

NOSS - Tkalčićeva 4

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,7 8/15) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

KATAPULT d.o.o 
Ulica Gordana Lederera 4 
10000 Zagreb, Hrvatska 
Tel : +385 (0)1 60 55 171 
Fax: +385 (0)1 60 55 172 

e-mail: webshop@noss.hr

Odgovornost za materijalne nedostatke proizvoda 2 godine je na trgovcu. U prvih 6 mjeseci od kupovine trgovac snosi trošak vještačenja ukoliko je vještačenje potrebno kako bi se dokazao materijalni nedostatak.

RJEŠAVANJE SPOROVA

Za sve što nije regulirano ovim Ugovorom primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima. Sve sporove iz ovog Ugovora ugovorne strane pokušat će riješiti sporazumno. Svi sporovi ili zahtjevi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Internetskih stranica, u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti su suda u Zagrebu, uz primjenu mjerodavnog materijalnog hrvatskog prava.


JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor (npr. ugovor o kupnji pojedinog proizvoda) ne navodeći razloge za to u roku od 15 dana od datuma isporuke proizvoda.

Ugovor možete raskinuti koristeći dolje navedeni obrazac.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u word obliku link ili PDF obliku link .

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Da bi mogli ostvariti pravo na povrat molimo da nas obavijestiti o svojoj odluci e-mailom na webshop@noss.hr ili telefonom na 01/6400-739. Molimo vas da navedete ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji se izvršila uplata. Ukoliko je plaćeno karticom novac će biti vraćen na karticu ,a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Prilikom povrata naručenog artikla ili eventualne zamjene, kupac snosi trošak povrata, a Katapult d.o.o. trošak slanja zamjenskog artikla. Zamjena artikla za drugi model ili drugu veličinu ,moguća je samo ukoliko artikl nije nošen. Artikl treba vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži i zapakiranog u Noss kutiju. Ukoliko artikl nije vraćen u neoštećenoj originalnoj ambalaži povrat ili zamjena na žalost neće moći biti realizirani.

Povrat robe se može izvršiti kurirskom službom DPD CROATIA d.o.o. po povlaštenoj cijeni. Ako vraćate robu firmi Katapult d.o.o. na adresu Ulica Gordana Lederera 4, 10000 Zagreb molimo vas da najavite prikupljanje paketa na e-mail adresu nalog@dpd.hr ili na broj telefona 01/3430-600 i obavezno navedete da se radi o povratu robe za Noss/Shooster. Kurir DPD-a će prilikom preuzimanja paketa na vašem kućnom pragu gotovinski naplatiti iznos od 35 kn.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite ovdje.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati mailom na webshop@noss.hr.
Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

 

loyalty card
Skupljaj bodove i ostvari popuste! Saznaj više!
Učlani se ...
 • Air Jordan
 • Nike
 • adidas
 • PUMA
 • Reebok
 • Converse
 • Saucony
 • Supra
 • New Era
 • Mitchell and Ness
 • Stance
 • Crep Protect
Katapult d.o.o. - Gordana Lederera 4 - Zagreb - Webshop - kontakt telefon: +385 (0)1 4852 576 - Email: webshop@noss.hr radno vrijeme pon-sub 08:00 do 20:00