Filter
 • Spol
 • Vrsta artikla
 • Brand
 • Boja
 • Cijena (KN)
  Od
  Do
 • Veličine obuće
 • Ostale veličine

Novosti

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

REEBOK AZTREK NATJEČAJ

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja je NOSS Sneakerstore, KATAPULT NOVI d.o.o sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Gordana Lederera 4, OIB: 48566967897, u daljnjem tekstu Organizator.

Članak 2.

Nagradni natječaj „Reebok Aztrek“ se održava u trajanju 10 dana te se ova pravila odnose na svih 10 dana u kojima se nagradni natječaj odvija.

Članak 3.

Nagradni natječaj  traje od 30.10. do 09.11.2018. godine u 20:00 sati.

 

Članak 4.

 Svrha priređivanja nagradnog natječaja je promocija proizvoda Organizatora.

Članak 5.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s državljanstvom i prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja zadovoljavaju uvjete korištenja Facebook društvene mreže.  

 

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na NOSS web stranici.

Djelatnici Organizatora, kao i osobe koje su na bilo koji način sudjelovale u pripremi i realizaciji natječaja i članovi njihove uže obitelji nemaju pravo sudjelovanja.

 

Članak 6.

Sudionici natječaja imaju zadatak napraviti „share“ posta nagradne igre i napisati svoju najkul stvar 90-tih te obrazložiti zašto. Isto tako pri podijeli posta moraju tagirati dvije osobe.

Pobjednike će odabrati stručni žiri prema kriteriju najkreativnijeg obrazloženja najdraže igrice.

Nakon objave pobjednika dobitnici će biti kontaktirani od strane Organizatora i/ili drugog voditelja obrade osobnih podataka.

 

Članak 7.

Prijavom u ovaj Nagradni natječaj sudionici daju izričitu i nedvojbenu privolu Voditeljima obrade osobnih podataka da osobne podatke koje su sudionici pružili (ime, prezime, adresa, broj telefona) koriste i obrađuju isključivo u svrhu utvrđenja identiteta nagrađenog sudionika i predaje/uručenja nagrade, kao i da se ti podaci koriste i obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog Nagradnog natječaja.

 

Sudionici prijavom u nagradni natječaj potvrđuju da su upoznati s činjenicom da su voditelji obrade podataka Organizator i ERNST & YOUNG SAVJETOVANJE d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, OIB: 82067332481. Zajednički voditelji obrade podataka imati će pristup osobnim podacima koje su sudionici ustupili Organizatoru isključivo zbog kontaktiranja dobitnika, slanja i preuzimanja nagrade.

Svi prikupljeni osobni podaci o dobitnicima će biti obrisani nakon što dobitnici preuzmu nagrade i neće biti korišteni u druge svrhe.

Za sve osobe koje tagirate/označite a niste Vi jamčite da imate ovlaštenje za dijeljenje takvih osobnih podataka. U slučaju da je označena osoba dijete ispod dobne granice od 16 godina jamčite da je privolu za dijeljenje osobnih podataka dao ili odobrio nositelj roditeljske odgovornosti nad djetetom.

Molimo roditelje da osobitu pažnju posvete elektroničkim aktivnostima svoje djece i upozore djecu da ne daju informacije za osobnu identifikaciju elektroničkim putem bez njihove dozvole. U bilo kojem trenutku roditelji i/ili skrbnici mogu vidjeti, provjeriti, izmijeniti ili obrisati osobne podatke svog djeteta kontaktiranjem službenika za zaštitu podataka iz točke 1 ove izjave.

 

Članak 8.

Sudionici ovoga Nagradnog natječaja sudjelovanjem potvrđuju da su upoznati od strane Organizatora o svojim pravima i to:

- pravu na povlačenje privole za obradu svojih podataka jednostavnom obaviješću Organizatoru na bilo koji od dostupnih kontakata Organizatora, bez da takvo povlačenje privole utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je povučena

- pravu na pristup svojim osobnim podacima i traženje njihova ispravka ili brisanja

- pravu na podnošenje prigovora na obradu podataka sudionika na adresu Agencije za zaštitu osobnih podataka

 

- pravo dobiti od Voditelja obrade potvrdu obrađuju li se osobni podaci sudionika te pristup tim podacima.

Članak 9.

Voditelji obrade podataka, rukovat će podacima sudionika u skladu s regulativom o zaštiti osobnih podataka.

Davanje podataka za ovaj Nagradni natječaj je dobrovoljno i prepušteno je volji sudionika koji ispunjavaju uvjete iz Članka 6. i koji prihvaćanjem ovim Pravila sudjeluju u Nagradnom natječaju.

Voditelji obrade jamče da osobne podatke koji mu budu dostavljeni u ovdje propisanu svrhu neće koristiti niti u koju drugu svrhu osim ovdje navedenu na koju su sudionici i dali privolu.

 

Članak 10.

U ovom natječaju ukupno će biti dodijeljena jedna nagrada:

 1. 1 x Reebok Aztrek tenisice

Pobjednici će biti odabrani temeljem odabira stručnog žirija sukladno, a sukladno Članku 6.

Članak 11.

Dobitnici će biti obaviješten o dobivenoj nagradi najkasnije 7 radnih dana po završetku nagradnog natječaja, a po završetku cijelog nagradnog natječaja svi dobitnici će biti objavljeni i kontaktirani od strane voditelja obrade podataka. 

 Članak 12.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime i prezime mogu objaviti prilikom proglašenja dobitnika u svrhu transparentnog prikazivanja pobjednika.

Članak 13.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju pravila i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni putem Facebook stranice Organizatora.

 

Članak 14.

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni na službenim društveno mrežnim stranicama/profilima Organizatora.

Članak 15.

Sudionik nagradnog natječaja isključivo je odgovoran za sadržaj poruke koju objavi. Sudionik ne smije objavljivati sadržaj koji bi povrjeđivao prava trećih osoba, nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj, lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane niti sudjelovanjem kršiti odredbe važećih zakona i propisa.

Organizator zadržava pravo ukloniti bilo koji sadržaj unesen od strane sudionika Nagradnog natječaja, ukoliko isti predstavlja kršenje odredbi važećih propisa u Republici Hrvatskoj, uvjeta ovog Nagradnog natječaja te ako se može smatrati uvredljivim ili štetnim na bilo koji način.

Članak 16.

U slučaju spora između Organizatora i sudionika ovog Nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

U Zagrebu 30.09.2018. godine

KATAPULT NOVI d.o.o.

 

 

 • Air Jordan
 • Nike
 • adidas
 • Timberland
 • PUMA
 • Reebok
 • Buffalo
 • New Balance
 • Converse
 • Saucony
 • Jason Markk
 • Dr. Martens
 • Montana
 • DC
 • New Era
 • Sneaky
 • Casio
Snipes Croatia d.o.o. - Gordana Lederera 4 - Zagreb - Webshop - kontakt telefon: +385 (0)1 6400 739 - Email: webshop@noss.hr radno vrijeme pon-pet 08:00 do 16:00